loading...

اقیانوسها

Content extracted from http://oceans.blog.ir/rss/?1739044205

بازدید : 275
پنجشنبه 7 اسفند 1398 زمان : 2:17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اقیانوسها
قبلا جواب همه‌ی اینها را منطقی و اصولی می‌دانستیم ولی اکنون مابین حجم سوالات بی دانش ، اسیر گشته و بدنبال سریعترین و راحتترین جواب ممکنه هستیم. می‌دانیم که سبزگی پوست به ملاتونین بستگی دارد و همچنین قومیت و زادگاه که فعلا از این مورد بگذریم ولی برای فلانی و فلانی ، اینها جواب نیستند و باز سوال تکراری را می‌پرسند! می‌دانیم بدنسازهای حرفه‌‌‌ای هم با آنهمه تمرین و تغذیه و دارو ، در افزایش وزن مشکل دارند چه برسه به ما! ولی بازهم برای خانه و خانواده و جامعه قابل قبول نیست و لاغری را به سبب دیگری حدس می‌زنند. می‌دانیم که جنس دندان به شیر مادر و تغذیه در دوران رشد ارتباط مستقیم دارد ، ولی بازهم خانه تا جامعه قبول نمی‌کنند و سوال دارند مگر میشه و.... و می‌دانیم......... اینکه پوست شما چرا برخلاف دیگران رنگی دیگر دارد دلایل تاریخی تا ژنتیکی و تغذیه‌‌‌ای و غیره دارد ولی باور آن برای دیگران و گاه خود شخص سخت و دشوار است. رنگ پوست در مخیله اکثر ایرانیان سفید ضبط شده و نمی‌خواهند قبول کنند که ایرانی می‌تواند رنگ پوستی از زرد ، سفید ، سرخ ، تیره ، سبزه ، برنزه و حتی روبه سیاهی داشته باشد. ژنهای گذشتگان از مهاجم تا مراحم ، در نسل‌های امروزی بروز می‌کند و نمی‌توان آنرا معدوم کرد، ولی با آگاهی میتوان آنرا پذیرفت. باید پذیرفت که کشور‌های ما ، ماحصل اقوام و تیره‌های گوناگون است و طبیعیست که افراد رنگهای پوست متفاوت داشته باشند. گاه در میان یک خانواده که کلا سفید هستند با چشم و موی مشکی! کودکی بدنیا می‌آید با چشمان آبی و رنگ زرد آفتابی! از منظر ژنتیکی ، ژنها بعد از چند نسل در یک نفر ظهور می‌کند. مثلا احتمال دارد فردی با شباهت به قوم x در محل y به دنیا آید حتی اگر دو نسل قبلش مثلا فارس باشند. رنگ پوست را برای جوانان بزرگ نکنیم.

آنچه مسلم است ، جوانان یا سفیدند یا زردآفتابی ، یا سبزه و خیلی کم در جنوب سیاه یا دودی.

بچه خواهرم خیلی سفیده ، مادرم میگه ، مثل خودته! بچه بودی خیلی سفید بودی، پرسیدم الان دقیقا چه رنگیم؟

گفت: سفیدی ، ولی زردی و سرخی خاصی به پوستت گرفته که سبزه نیستی.

ادامه داد: صورت میزنی ، حمام میری سفیدیت معلومه ولی انگار بعدا یعنی بعداز مدتی ،خاک سرخ به بدنت زده باشند.

گفت: دخترها می‌پسندند، برعکس پسرها سفیدی دختر رو می‌پسندند.

( من خودم ، برنزه ، سفید ، سبزه ، رو می‌پسندم و بیشتر اندام و بخصوص اخلاق زن برام مهمه! زن خوب ملاکه! همینطور مرد خوب ، که گفتن نداره. زن و شوهر باید رنگ رو بعداز اخلاق و.... اهمیت بدند. )

حرفی ، تجربه‌ای بود ، بنویسید. راهکارهای شما چیست؟

از تاریخ و جغرافیا و زبان و غیره بیاییم بیرون! با ژنتیک نمی‌توان جنگید و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم ژنهایی داریم و نمی‌توانیم آنان را اصلاح کنیم مگر اصلاح ژنتیک که اصلا مقوله‌ای جداست و بحث‌های پیرامونی زیادی دارد. ما می‌توانیم توسط کاشت مو ، بر کچلی فائق آییم ولی نمی‌توانیم از انتقال آن توسط ژنهایمان به نسل بعدی جلوگیری کنیم. مثلا خانمی‌با تیپ اروپایی توانست بعداز آنهمه خرج خودش را با چهره‌ای اروپایی نشان دهد و البته زیبا!!! ولی بعداز بارداری و زاییدن بچه‌هایی با چهره‌ی ژاپنی ، مورد شکایت همسرش قرار گرفت! بالأخره اینهمه دارو و جراحی زیبایی هم موجوده! ولی ما فرض را بگذاریم بر اینکه فرد توان مالی ندارد، یا اینکه اصلا اهل این کارها نیست! و اصلا برای چه ؟ ولی در نهایت با این سوالات درگیرست : پوستت چرا زرده ؟ سیگاری چیزی که مصرف نمیکنی ؟ پوستت خیلی کدر و تیره هست! قرصی ، تریاکی ، بَنگی یا... چیزی که نمی‌زنی؟ پوستت شاداب نیست ، چرا اینجوریه؟ شما چرا لاغری ؟ چیزی باعث میشه چاق نَشی ؟ فرد تا مدتی بی تفاوتی لحاظ می‌کند ولی اگر خانه و خانواده هم همین بگویند به این سوالات فکر می‌کند: ( بجای کشف واقعیات و پذیرش به این موارد فکر می‌کند.) پوست زرد را چگونه سفید کنیم؟ پوست تیره را چطور روشن کنیم؟ چگونه قدری حجم بگیریم؟ قبلا جواب همه‌ی اینها را منطقی و اصولی می‌دانستیم ولی اکنون مابین حجم سوالات بی دانش ، اسیر گشته و بدنبال سریعترین و راحتترین جواب ممکنه هستیم. می‌دانیم که سبزگی پوست به ملاتونین بستگی دارد و همچنین قومیت و زادگاه که فعلا از این مورد بگذریم ولی برای فلانی و فلانی ، اینها جواب نیستند و باز سوال تکراری را می‌پرسند! می‌دانیم بدنسازهای حرفه‌‌‌ای هم با آنهمه تمرین و تغذیه و دارو ، در افزایش وزن مشکل دارند چه برسه به ما! ولی بازهم برای خانه و خانواده و جامعه قابل قبول نیست و لاغری را به سبب دیگری حدس می‌زنند. می‌دانیم که جنس دندان به شیر مادر و تغذیه در دوران رشد ارتباط مستقیم دارد ، ولی بازهم خانه تا جامعه قبول نمی‌کنند و سوال دارند مگر میشه و.... و می‌دانیم......... اینکه پوست شما چرا برخلاف دیگران رنگی دیگر دارد دلایل تاریخی تا ژنتیکی و تغذیه‌‌‌ای و غیره دارد ولی باور آن برای دیگران و گاه خود شخص سخت و دشوار است. رنگ پوست در مخیله اکثر ایرانیان سفید ضبط شده و نمی‌خواهند قبول کنند که ایرانی می‌تواند رنگ پوستی از زرد ، سفید ، سرخ ، تیره ، سبزه ، برنزه و حتی روبه سیاهی داشته باشد. ژنهای گذشتگان از مهاجم تا مراحم ، در نسل‌های امروزی بروز می‌کند و نمی‌توان آنرا معدوم کرد، ولی با آگاهی میتوان آنرا پذیرفت. باید پذیرفت که کشور‌های ما ، ماحصل اقوام و تیره‌های گوناگون است و طبیعیست که افراد رنگهای پوست متفاوت داشته باشند. گاه در میان یک خانواده که کلا سفید هستند با چشم و موی مشکی! کودکی بدنیا می‌آید با چشمان آبی و رنگ زرد آفتابی! از منظر ژنتیکی ، ژنها بعد از چند نسل در یک نفر ظهور می‌کند. مثلا احتمال دارد فردی با شباهت به قوم x در محل y به دنیا آید حتی اگر دو نسل قبلش مثلا فارس باشند. رنگ پوست را برای جوانان بزرگ نکنیم. آنچه مسلم است ، جوانان یا سفیدند یا زردآفتابی ، یا سبزه و خیلی کم در جنوب سیاه یا دودی. حرفی ، تجربه‌ای بود ، بنویسید. راهکارهای شما چیست؟

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 3

آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 18
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 133
  • بازدید سال : 448
  • بازدید کلی : 13486
  • کدهای اختصاصی